Welkom in onze:
WEBSHOP

Ervaar

ONLINE WINKELEN


In onze webshop vind je al onze ambachtelijk, nog op de hand gemaakte, producten. Óók de seizoensgebonden producten. Check de omschrijving van een product voor meer informatie. 


HANDIGE (THUIS)BEZORGING

KWALITEIT & DUURZAAMHEID DICHTBIJ

EENVOUDIG BESTELLEN

Wist je dat:

In onze webshop kun je dagelijks tot 22.00 uur bestellen. Je kunt jouw bestelling de volgende werkdag meteen ophalen, laten verzenden of laten bezorgen. Bij bestellingen geplaatst ná 22.00 uur is dit 2 werkdagen.

Heb je een allergie/intollerantie en twijfel je of een product geschikt voor jou is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.


Extra aandacht voor: Bestel je makkelijk kwetsbare producten? Hou er dan rekening mee dat je jouw bestelling in de winkel ophaalt of laat bezorgen binnen een straal van 15 km vanaf onze bakkerij. 


Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Ambachtelijke Bakkerij Braaksma behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Ambachtelijke Bakkerij Braaksma garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Lees de voorwaarden op de betaalpagina of via de knop hierboven voor meer informatie over onder andere retourneren en privacy. 

Het Nederlands recht is op deze voorwaarden van toepassing.