Ervaar

ONLINE WINKELEN

Hier kunt u dagelijks tot 22.00 uur bestellen. Bestellingen die voor 22.00 geplaatst worden, kunt u de volgende werkdag meteen ophalen, laten verzenden of laten bezorgen. Bestellingen ná 22.00 uur kunt u twee werkdagen later ophalen, laten verzenden of laten bezorgen. Kunt u een product niet vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 


Let op: sommige producten zijn niet geschikt voor verzending. U kunt deze wel laten bezorgen of ophalen in de fysieke winkel. Op zon- en feestdagen is de fysieke winkel en bakkerij gesloten. Bestellingen geplaatst via de webshop zullen dan de eerstvolgende werkdag verwerkt, bezorgd en/of verzonden worden. Vandaag bestellen voor vandaag is niet mogelijk.


Bestelt u seizoensgebonden producten, gebak, banket, cake of andere makkelijk kwetsbare producten? Houdt u er dan rekening mee dat deze alleen in de winkel opgehaald kunnen worden of bezorgd binnen een straal van 15 km vanaf de bakkerij. 


In onze webshop vind je al onze ambachtelijk, nog op de hand gemaakte, producten. Óók de seizoensgebonden producten. Check de omschrijving van een product voor meer informatie. 

HANDIGE (THUIS)BEZORGING

KWALITEIT & DUURZAAMHEID DICHTBIJ

EENVOUDIG BESTELLEN

Iepen fan moandei oantemei sneon:


Moandei: 09.00 - 18.00 oere
Tiisdei o/m Freed: 08.30 - 18.00 oere
Sneon: 08.00 - 17.00 oere
Snein: SLÚTEN


Jo smaak hat ús oandacht!


Telefoon0582563001


Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Ambachtelijke Bakkerij Braaksma behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Ambachtelijke Bakkerij Braaksma garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Lees de voorwaarden op de betaalpagina of via de knop hierboven voor meer informatie over onder andere retourneren en privacy. 

Het Nederlands recht is op deze voorwaarden van toepassing.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Dizze webside makket gebrûk fan saneamde "cookies". Troch te klikken op "Akseptearje" geane jo akkoord mei it gebrûk fan cookies.

Akseptearje