Hierbij een kleine sfeerimpressie van ons team. Welke mensen werken er allemaal bij de bakkerij, wat doen ze zoal en wat vinden ze daar zo leuk aan?
Zo kun je bijvoorbeeld lezen wanneer iemand in de bakkerij werkt. Dat is namelijk niet voor iedereen gelijk. Je kunt iemand ook op een ander moment tegen komen. Bijvooorbeeld wanneer iemand vrij of ziek is.
Dat is best kenmerkend voor dit team; ze staan graag voor collega's klaar en schieten elkaar graag te hulp. Met hezelfde enthousiasme staat dit team klaar voor de klant.
Ons team is een gevarieerd team en dat zorgt voor een goede balans en fijne dynamiek op de werkvloer. Het team leert hierdoor een hoop van elkaar.
Wanneer is een product bijvoorbeeld verkoopwaardig en waar moet je bij het verwerken en verkopen op letten qua hygiëne? Ze vertellen het elkaar graag.
Ze steken hun handen graag uit de mouwen en zijn niet vies van hard werken. De inzet ligt hoog. Dat moet ook; kwaliteit staat ten slotte hoog in het vaandel.
Verkoopmedewerkster
December 2021
Dinsdagmiddag, woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag en vakanties
Leukste aan mijn werk: volgt nog
Dit moet je een keer geproefd hebben: volgt nog
Brood- en koekebakker
Mei 2021
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Leukste aan mijn werk: Wat ik mooi vind aan het vak is de veelzijdigheid, ik maak het gewone brood. Maar ook zoetelief en ontbijtkoek bijvoorbeeld.
Dit moet je een keer geproefd hebben: Mijn favoriete producten zijn de oranjekoek met crème en de zoetelief.
Eigenaar & Broodbakker
Februari 2019
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Leukste aan mijn werk: "Ik hou ervan om met mijn handen in het deeg te zitten. Een recept verbeteren, een nieuw product maken, dat hoort er allemaal bij. Toch vind ik het bakken en het werken met de ovens het leukste. Dat zie ik wel echt als topsport!"
Dit moet je een keer geproefd hebben: De aardbeiensoes! Die verkies ik boven alles!
Verkoopmedewerkster
December 2021
Zaterdag en vakanties
Leukste aan mijn werk: volgt nog
Dit moet je een keer gepoefd hebben: volgt nog
Eigenaar & 'spin-in-het-web'
Februari 2019
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Leukste aan mijn werk: De afwisseling, geen dag is hetzelfde. "Ik doe alles van administratie tot social media, van inpakken tot ingrediënten afwegen en van online vergaderen tot telefoon opnemen. Je kunt mij overal tegenkomen. Zelfs achter de kassa!"
Dit moet je een keer geproefd hebben: "Kokosdaalders en roggebrood. Al ben ik ook altijd wel te porren voor een open soes."
Banketbakster/Pattisier
April 2021
Woensdag, donderdag, vrijdag en soms op zaterdag.
Leukste aan mijn werk:
Creativiteit kwijt kunnen en het werken aan nieuwe producten.
"De gezelligheid op de werkvloer met ontzettend leuke collega’s maakt het werken ook een stuk makkelijker. Hierdoor vliegen de dagen voorbij!"
Dit moet je een keer geproefd hebben:
Suikerbrood, aardbeienschelpen en de yoghurtbosvruchtensloffen zijn echt een aanrader!
Bakker
April 2019
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Leukste aan mijn werk: Het maken van het hazelnootschuimgebak. "Dat is echt mijn ding!"
Dit moet je een keer geproefd hebben: Het hazelnootschuimgebak vind ikzelf ook heerlijk. Dus zeker een aanrader.
Verkoopmedewerkster
Oktober 2021
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Leukste aan mijn werk: volgt nog
Dit moet je een keer geproefd hebben: volgt nog
Verkoopmedewerkster
April 2016
Donderdag, zaterdag en vakanties
Leukste aan mijn werk: Contact met collega's en het helpen van klanten.
Dit moet je een keer geproefd hebben:
Mijn favoriete product vind ik lastig want ik vind veel dingen lekker. Maar als ik een brood moet kiezen is het maisbrood wel mijn favoriet.
Verkoopmedewerkster
November 2021
Donderdag en vrijdag
Leukste aan mijn werk: Volgt nog.
Dit moet je een keer geproefd hebben: Volgt nog.
Verkoopmedewerkster
Januari 2021
Zaterdagen en vakanties
Leukste aan mijn werk: De winkel er netjes bij leggen.
Dit moet je een keer geproefd hebben: Elke week proef ik wat nieuws en komt dat product bovenaan mijn lijstje met favorieten te staan. Op dit moment zijn het de Friese duimpjes, maar dit kan volgende week zo weer iets anders lekkers zijn!
Ambachtelijke Bakkerij Braaksma wil graag je feedback. Post een review op ons Google-profiel. Of volg ons via social media.
https://g.page/r/CRsHBuNDqDm4EA0/review
Facebook: @bakkerijbraaksma
Instagram: @ambachtelijkebakker
IBAN: NL59 RABO 0336 3282 57 - KVK nummer 72980966 - BTW nummer NL002270498B96
Copyright © Alle rechten voorbehouden